“Доброволець “Сумрака”. Книга як заява про злочин


16425743_1342794939128995_8321604509947183532_n

2 лютого о 14. 00 у відділі соціокультурної діяльності непересічна подія! Презентація книги про Героя України, легендарного Ігоря Гордійчука та його бойового побратима – Тимура Юлдашева!

Геннадій Фімін – луганчанин, громадський активіст, ветеран АТО, старшина ЗСУ презентує документальну розповідь “Доброволець “Сумрака”.

Автор книги пережив викрадення і полон у терористів в червні 2014 року. “Ватажок терористів наказує розстріляти полоненого о десятій ранку наступного дня… Автор проживає ніч перед розстрілом… А о восьмій ранку відбувається наступ Кіровоградського спецназу і українські бійці рятують його”.
В подальшому автор потрапляє на війну. Стає добровольцем в складі групи Темура Юлдашева. Навчання в спецназі. Захист Савур – Могили під командуванням легендарного, нині вже генерал-майора Ігоря Гордійчука. В подальшому служба в розвідці.

ВПЕРШЕ! Книга як заява про злочини. Це – документ.
Факти і події, описані в книзі, стали підставою для звернення до правоохоронних органів із заявою про скоєння злочинів стосовно осіб, які сприяли терористичній діяльності країни-агресора.
Книгу було направлено до Генеральної прокуратури України та в Службу безпеки України.
Запрошуємо всіх, кому небайдуже доля наших захисників, кому цікава сучасна, жива, драматична історія нашої країни.

В програмі: презентація книги, перегляд фото та відео матеріалів, виступ автора книги, а також виступ правозахисника Денис Осмоловський, живе спілкування.

Джерело


Залишити коментар