До батьків з Біляївського району: не здавайте грошей на потреби у ремонті шкіл та прилеглих територій


Звернення голови Біляївської райдержадміністрації Арсена Жумаділова до батьків учнів загальноосвітніх установ

Останнім часом склалась загальновідома ситуація, коли батьки учнів загальноосвітніх закладів самотужки збирають кошти на проведення ремонтних робіт та інші потреби з облаштування шкіл.
(Згідно наказу №74/01-04 від 21.03.2016 року «Про порядок закінчення 2015/2016 навчального року та проведення державної підсумкової атестації учнів (вихованців) у загальноосвітніх навчальних закладах району» пунктом 1.3. забороняється: будь-які неофіційні форми відзначення свята закінчення загальноосвітнього навчального закладу у закладах освіти, збір коштів на урочистості, подарунки школі, педагогічним працівникам, благоустрій школи, ремонти у навчальному закладі тощо).

Тому, як голова райдержадміністрації, я звертаюсь до батьків учнів загальноосвітніх закладів району: не здавайте грошей на потреби у ремонті шкіл та прилеглих територій. Якщо ж ви хочете звернути увагу на проблеми благоустрою навчальних закладів, звертайтесь до Управління освіти Біляївської РДА. Усі нагальні потреби буде задовільнено за рахунок коштів, які зекономлено, в тому числі завдяки заходам з підвищення енергоефективності.

Джерело


Залишити коментар